HSB snelschaken voor teams

Schaakhuis was afgelopen zaterdag met 3 teams vertegenwoordigd.

Team 1, alias de 3 H’s: Mike, Raymond, Hans Z., Hans H. en Harold.
Team 2, Jop, Klop, Nop +2: Jop, Tjomme, Marco, Jan, Norbert.
Team 3: Rijnko, Patrick, René, Scot en Han.

Dit jaar was het toernooi minder druk, maar niet minder leuk. De verschillen tussen de deelnemende teams was wel wederom erg groot en varieerde van LSG en WSC (2e klasse KNSB) tot de lagere HSB klassen.

Zoals verwacht plaatsten Schaakhuis 1 en 2 zich met gemak voor de 1e finalepoule, beide met een 2e plaats in de kwalificatieronde.

In de finalegroep eindigde Schaakhuis 2 op een mooie 4e plaats, en had 3e kunnen zijn als de onderlinge wedstrijd tegen DSC was gewonnen. Helaas werd het 4,5-3,5 voor DSC. Schaakhuis 1 werd 7e. Schaakhuis 3 presteerde goed in de 2e finalegroep met een 3e plaats, achter DD 1 en Novelty Destroyers (met Derk).

HSB snelschaken individueel 2.png

HSB snelschaken.png

Verslag op de website van DSC [link]