Team 2, 3 en 4 kampioen!

Teams 2  3, en 4 zijn dit seizoen kampioen geworden zonder puntverlies. Van team 3 en 4 was dat wel een beetje verwacht, omdat ze te sterk zijn voor de 3e klasse.

Voor team 2 het wat spannender omdat SHTV 2 lang concurrentie bood. Onderweg speelde de concurrent 2x gelijk waardoor Schaakhuis 2 genoeg had aan een gelijkspel. Dat gelijkspel kwam er niet. Het tweede sloot in stijl af met een ruime overwinning. Na wat verwarring over de opstelling begon SHTV 2 met een kleine tijdsachterstand. Uiteindelijk zorgden George, David, Rijnko, Raymond voor de hele punten en Reggy, Harold en Derk voor de halve punten. Daarmee stond de 2.5-5.5 overwinning op het bord.

Op zaterdag 18 juni gaat dit uiteraard gevierd worden. Ons lid met de hoogste rating, IM Jop Delemarre, gaat een leuke aktiviteit organiseren. Gerard en Norbert verzorgen aansluitend het diner.

shtv2-schaakhuis2

HSB schaakhuis

Norbert

Leave a Reply