Schaakhuis 5e bij HSB Snelschaken

Zaterdag 26 maart was het heerlijk weer. Het zonnetje scheen in Delft, dus het was ideaal weer om lekker binnen te schaken!

Dat deed Schaakhuis dan ook, met een team bestaande uit Bram, Marco, Norbert, en Sven. Gerard kwam geheel volgens belofte na 12:00. De voorgaande dag was er voorbereid met een etentje bij Norbert thuis.

Het toernooi liep best aardig en Schaakhuis plaatste zich voor de finalegroep A. Daarin werden we 5e. Schaakmat Westland 1 won het toernooi, ondanks dat hun bord 3 tegen mij een lange rochade kreeg die dag (0-0-0). Het was wederom een goed georganiseerd toernooi, met een prettige sfeer. Ondanks dat DSC geen Heineken heeft, was er toch genoeg bieraanbod voor iedereen. We kijken dan ook uit uit naar het kroegloperstoernooi.

Individuele scores voorronde
individuele scores finaleronde