Schaakhuis 2 – Waalwijk 2 5.5 – 2.5

Met de nodige zenuwachtige inspanningen om het team compleet te krijgen komt de tegenstander met 7 mensen opdagen. David, mocht zich vleien in de armen van zijn aanhangster want hij hoefde niet te spelen. De rest moest het doen met de dames op het bord. Gelukkig zorgde de ingehuurde bardame voor de nodige afleiding. René wist zijn partij door een klein offer om te zetten in winst. Vervolgens moest Evert helaas de meerdere erkennen in zijn tegenstander, Piet Hofstee ondanks ziekte had een mooie winst partij. Rijnko had geen kind aan zijn tegenstander, Paul won op miraculeuze wijze van een tegenstander die twee vrijpionnen dreigde te krijgen. Per en Han hadden pech, door een tactische opstelling hadden zij op een lager bord een veel sterkere tegenstander. Per was niet onder de indruk en maakte remise, Han wist het niet te redden ondanks het feit dat hij the last man standing was.

resultaat 5.5 – 2.5 goed begin van de landelijke competitie

Standen linkje