Schaaktoernooi 2019

Op zoek naar een uitdaging? Leren en beter worden? En dat alles in cafésfeer? Zoek niet langer! Schaakcafé En Passant en schaakclub Schaakhuis organiseren een

Schaaktoernooi

voor beginners en gemiddelde clubspelers

Voor wie?
– Iedereen die van schaken houdt en geen rating heeft, of geen rating hoger dan 1650. Spelers van andere clubs zijn zeker welkom! Wel krijgen leden van Schaakhuis en studenten voorrang bij de aanmelding.

Wanneer?
– 8 dinsdagen, van 10 september tot 29 oktober (prijsuitreiking). De capaciteit op dinsdagen is beperkt; bij voldoende belangstelling kan een groep op maandagen/woensdagen worden toegevoegd. Vermeld hierom a.u.b. bij je aanmelding of je op deze dagen zou kunnen spelen.
– Rondes beginnen om 20:00, de registratie op 10 september om 19:30.

Wat?
– 7 partijen in een round-robincompetitie. Er worden groepen van 8 spelers gemaakt op basis van rating en/of geschatte speelsterkte. Het speeltempo is 1:30 uur voor de hele partij + 15 seconden per zet. Noteren is verplicht.
– De toernooiresultaten worden verwerkt voor de KNSB-rating.

Waar?
– Schaakhuis En Passant, Looijerstraat 1, 2512 CK Den Haag. Wij zijn te vinden op Facebook (@schaakhuisenpassant) en op www.schaakhuis.nl!

Kosten en prijzen:
– 15 € voor deelname plus 7,50 € als je nog geen KNSB-rating hebt; je krijgt er een. Het inschrijfgeld moet cash worden betaald voorafgaand aan de eerste ronde.
– Prijzen per groep: 1e plaats = € 90, 2e plaats = € 40, 3e plaats = € 20.
– Speciale prijzen voor de beste partijen! Alle partijen worden ingevoerd in een online toegankelijke database; al je partijen worden van expertfeedback voorzien!

Aanmelding: bij onze wedstrijdleider David Jonkman, jonkmanovic@hotmail.com.
– Vermeld a.u.b. je volledige naam en rating.
– Als je nog geen rating hebt, vermeld dan je schaakervaring tot nu toe en je geboortedatum. Dit laatste is nodig om een KNSB-rating te krijgen.

Standen:

http://www.schakie.byethost7.com

Translate »