Schaakhuis verliest slotwedstrijd tegen Sliedrecht

Met liefst 5 invallers ging Schaakhuis naar Sliedrecht. De motivatie onder de basisspelers was ver te zoeken en het regende afmeldingen zonder reden. Gelukkig waren David, Kees, René, Evert en Maurits bereid om in te vallen. Wellicht een leuke ervaring of als voorbereiding op de 4e klasse KNSB. De spelers van Sliedrecht bleken echter te sterk voor onze invallers. Niettemin bedankt!

Norbert (5) bood in een stelling met pionwinst remise aan omdat hij ook geen zin had vandaag, maar in elk geval nog wel de moeite had genomen om te spelen. Zijn tegenstander had ook geen reden om te weigeren.

Harmanus-Mijnster

Tjomme (6) probeerde het nog lang, miste een grote winstkans en moest uiteindelijk ook genoegen nemen met remise.

David scoorde ook een halfje in een gelijkstaand eindspel.

Mike maakte gebruik van de gatenkaas in de stelling van zijn tegenstander en zette hem in 30 zetten mat.

Hoogland-vdBergh na Txe4